Masseria Cardillo on vana ait, mis pärineb 18. sajandist ning mida on hiljuti renoveeritud, et parandada selle keskkondi ja materjale. Tellistest laotud laiad avatud ruumid, kivipõrandad ja võlvid võimaldavad meie külalistel hõlpsalt mõista selle rikkalikku mineviku võlu.

Renoveerimist juhtis soov säilitada originaalne stiil ja arhitektuur koos põhjaliku ja kannatliku töö ja õpingutega, et säilitada Masseria loomulik pärand.

Talu ajalugu on tihedalt seotud Graziadei perekonnaga, kes on mõisa omanikud selle algusest peale. Tegelikult on Graziadei perekond alates 1600. aastast Masseria tootnud teravilja, oliive ja aretusveiseid.

Täna jätkavad vennad Graziadei, Rocco ja Giovanni, selle ulatusliku ettevõtte juhtimist, rikastades seda puuviljade, oliivide ja veiniga. Töö lõpetamisel on lisaks hotellitegevusele renoveeritud ka veinitehas, mis toodab tänapäeval prestiižseid pudeleid, sealhulgas „Baruch” DOC Matera ja „Malandrina” DOC Matera Moro, mida on auhinnatud nii Itaalias kui ka välismaal.


Ovo di Elena Fiano, Masseria Cardillo

Vigna Giadi Primitivo, Masseria Cardillo

Vigna del Borgo Aglianico, Masseria Cardillo

Tittà, Masseria Cardillo

Malandrina, Masseria Cardillo

Rubra, Masseria Cardillo